Feltölt - Inspirál - Erőt ad

SculptU

SculptU

Ugrálj fekve! Kíméld a derekad!

Combformálás Pilates gépen - videó sorozat

2017. október 04. - sculpt_u

A legutóbbi, fotókkal teletűzdelt bejegyzésem után több üzenetet kaptam, hogy inkább videós formában szeretnétek látni a gyakorolatokat. Szeretnétek "benézni" egy órára.

Arra sajnos nem volt kapacitásunk, hogy egy videós stábot rendeljünk a teremhez, de az okostelefon kapacitását kimerítve elkészült egy amatőr sorozat, ami az alap comb- és fenékformáló gyakolratok egy részét mutatja be nektek. A videók nincsenek megvágva, szerkesztve, javítva, retusálva és semmilyen filter sincsen rajtuk, így tényleg a valódi edzés anyagát látjátok. 

Akik eddig nem próbálták, láthatják, hogy ez bizony nem (csak) statikus mozgás és bár a felvételeken nem látszik, eléggé megizzasztott. Külön kiemelném, hogy a gépen végzett ugrásoknál a hátunk meg van támasztva, illetve a padon könnyen tudunk arra figyelni, hogy a térdünk ne menjen a bokánk elé. Vagyis nyugodtan ugrálhatunk, el tudjuk kerülni a sérüléseket. Kezdjük...

1. Kis bemelegítés, könnyű rugóval. Ne tévesszen meg a "könnyű" jelző, ugyanis ez nagyon relatív. Ami könnyű a lábaknak, az nagyon nehéz a hasnak, hiszen folyamatosan stabilizálni kell. Itt nem mocoroghat a derék, nem lehet pockod a gyakorlat közben. Tart a has!

2. Olló. 

3. Ugrás páros lábemeléssel.

4. Ugribugri és oldalsó hasizom.

5. Nyújtsunk egy picit...

6. Oldalsó combizmok és popsi

 7. Közelről a szenvedés

8. Ugrálunk térdelve

9. Combhajlító 1.

10. Combhajlító 2. 

 11. Vége....

Remélem kedvet kaptatok! :)

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sculpt-u.blog.hu/api/trackback/id/tr9712928281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása