Feltölt - Inspirál - Erőt ad

SculptU

SculptU

Szálkásíts jógával!

2017. január 03. - sculpt_u

 

Újra itt a január és persze a szokásos fogadalmak ideje. Elsején tele volt a terem lelkes kezdőkkel és újrakezdőkkel, illetve a tegnapi órákon is telt házzal dübörgött a terem. Az oktatók azt mondják nagyjából 3-4 hétig tart a láz, utána újra normális lesz az egy négyzetméterre eső matracok száma.

Íme egy edzésprogram jóga fanoknak, ami akár egész évben kitarthat, mert:

- változatos, így nem fogod megunni

- dinamikusabb és statikusabb / lazulósabb órákat is tartalmaz, így mindent átmozgat, megdolgoztat, energetizál, megnyújt

- folyamatosan fejlődsz majd, mert állandóan változó mozgásformákat végzel 

- személyes tapasztalatom alapján garantált a test teljes átalakulása.

_dsc9949-edit.jpg

(A kép nem illusztráció, a jóga eredménye) 

 

Hétfő: Hot Pilates (Amasole: 19:00-20:00) - Javítja az állóképességed és dolgoztatja a fázisos izmokat. Szuper has és popsi formáló óra, sok izzadással.

Kedd: Hatha Flow (Millió helyen találhatsz ilyen órát a neked megfelelő időpontban, de Beatrix szuper: Amasole:19:30-20:45) - Dinamikus jóga, a hatha alapsorozat kicsit gyorsabb változata. Nyújt, energetizál és szuperül hat az idegrendszerre.

Csütörtök - Hot Power (Amasole 18:30-19:45) - Dinamikus, komolyabb erőnlétet igénylő óra. Erősít, nyújt, szálkásít (már írtam róla korábban, férfiaknak is ajánlom). Az izzadás itt is garantált!

Péntek - Heti egyszer jól kiegészíti a jógát egy kis futás és súlyzós edzés kombinációja.

Vasárnap - Yin jóga (Amasole: 19:00-20:30) - Lassabb, hosszan kitartott ászanákkal operáló sorozat. Passzív pózok, elmélyülés, nyújtás, relaxáció, mélyebben fekvő szövetek elérése (röviden).

(Szerda, szombat : pihenőnap)

 

Hajrá mindenki! Helló 2017!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sculpt-u.blog.hu/api/trackback/id/tr912094279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lameth 2017.08.23. 09:17:01

Ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehet edzéstervnek nevezni...
süti beállítások módosítása