Feltölt - Inspirál - Erőt ad

SculptU

SculptU

Billentsd helyre a hormonszintedet ezzel a gyógytea keverékkel!

2019. március 07. - sculpt_u

Ezt a kellemes, kifejezetten női teakeveréket a természetgyógyászom állította össze nekem, mikor azon lamentáltam, hogy röpke 15 év után "talán" itt lenne az ideje megszabadulni a fogamzásgátlótól. Izgultam az esetleges mellékhatások, ciszták, hajhullás, pattanások, hangulatingadozás stb. miatt, de minden simán ment.

tea3.jpg

Vegyél ugyanannyi

- palástfű

- málna

- dió levél

- cickafark 

és 

- zsurló teát

A málna és dió teát összekeverheted, illetve külön a palástfű, cickafark és zsurló mixet is elkészítheted. A tárolást valamiért külön javasolták, de elkészítéskor természetesen (ugyanannyit véve mindkét keverékből) összekeverheted őket. Egy nagyobb teatojást tölts meg a keverékkel (vagy 3 evőkanál keverék egy szűrőben) és öntsd le, nem túl forró, de azért eléggé meleg vízzel. Hagyd állni 10 percig és utána fogyaszthatod egész nap.

Javasolt napi egy litert fogyasztani belőle két hónapig, utána fél literre át lehet térni a harmadik hónapban. Minimum két hónapig kell fogyasztani.

Kiegészítheted 400mg E vitaminnal és egy nagy adag D vitaminnal (pl: Béres D3 Forte - 3000 NE) a kezelést. 

tea2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sculpt-u.blog.hu/api/trackback/id/tr9613523443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása